Wat gaaaaaaaaaf!!!!!!!!! - Reisverslag uit Colombo, Sri Lanka van Geja Urk - WaarBenJij.nu Wat gaaaaaaaaaf!!!!!!!!! - Reisverslag uit Colombo, Sri Lanka van Geja Urk - WaarBenJij.nu

Wat gaaaaaaaaaf!!!!!!!!!

Door: Geja

Blijf op de hoogte en volg Geja

20 Januari 2010 | Sri Lanka, Colombo

Zo he! Anders krijg je even half Urk om je te feliciteren terwijl je duizenden kilometers verderop zit!!!

Wat ontzettend gaaf mensen, dank jullie wel!!

Mijn verjaardag was geweldig, we zijn gaan 'whale watching', wat betekend dat je op een boot de oceaan op gaat, en dan gaat zoeken naar het grootste dier dat ooit op deze aarde heeft rondgewandeld: de blauwe vinvis. Ik moest zeggen dat ik een beetje sarcastisch was wat betreft het daadwerkelijk zien van deze reuzen (welke wel 30 meter lang kunnen worden) maar bij het zien van de eerste spray (als ze bovenkomen om te ademen spuiten ze water meters de lucht in) was ik ook om. Vooral toen 1 van deze giganten de boot tot op 4 meter naderde! Je kon werkelijk de kleine schoonmaakvissen op zijn rug zien! Man, ik ontplofte zowat van enthousiasme haha.

Na dit spectakel was het feest nog niet voorbij, toen doken er uit het niets overal dolfijnen en grienden op, wel een stuk of 50. Wij natuurlijk allemaal het water in (met in het achterhoofd dat er ook nog 30 meter lange wezens onder ons zwommen brrrr). Simpelweg fantastisch! Die avond heerlijk gegeten en daarna het nodige gedronken, vandaar de late reactie haha. We zijn vandaag naar Hikkaduwa gereisd, een grotere stad dan Mirrisa, en vliegen over 5 dagen terug naar India. Dus snel komt mijn volledige verslag van onze Sri Lanka ervaringen.

Nogmaals: voor iedereen die zoveel interesse in mij en mijn reizen toont: Dank jullie wel voor jullie steun en lieve berichtjes, dat betekend de wereld voor mij!

Un dikke poes
Geja

• 20 Januari 2010 - 13:35

Jannine:

Leuk dat je zoveel felicitaties gekregen hebt maar nog gaver om zo je verjaardag door te brengen!!! Cool!! Das nog eens een keer wat anders dan taarten, hapjes en bowl maken :P Ik kom ook die kant op ;-)

Geniet ervan!
    Groetjes, Jannine

• 20 Januari 2010 - 16:51

Alice:

Dat is pas een verjaardag vieren, ik zal Piet even lief aankijken vind dit eigenlijk wel wat. Ben jaloers op je.
    Dikke poes

• 20 Januari 2010 - 18:08

Judith:

Lieve Gé
    wat super dat je zo'n top dag hebt gehad en het lijkt bijna alsof de walvis en de dolfijnen speciaal voor jou even langskwamen. Wat super zeg.

Ik ben benieuwd naar de rest!

hele dikke kus

• 20 Januari 2010 - 20:57

Gerrit Barends:

Me jealous:)

X

• 20 Januari 2010 - 21:50

Janny:

:D Was dat een leuke verrassing of niet?
    We liepen vanmiddag in Haarlem te winkelen, krijg ik een sms, met; Geja heeft een nieuw reisverslag geschreven; Wat gaaaaaaaaaf!!!!!!!!!
    Nu weer thuis, gelijk even bij lezen, wat eigenlijk al wist, maar het is toch heerlijk om te lezen
    Natuurlijk heb ik ook voor jou geshopt, het begin is er ;)
    Marijke en ik hebben twee heerlijke dagen gehad, ik heb zere voeten van het winkelen, maar het resultaat maakt alles goed, morgen even kalm aan doen, dat ik ooit 100 kilometer heb gelopen kan ik zelf niet geloven!!!!!
    Wil je nog wel even je locatie veranderen?
    Ik had hem nl op Nederland gezet, sorry

We spreken elkaar snel, hoop dat jullie Willem en Diny inmiddels gesproken hebben via de telefoon, maar dat hoor ik vast nog wel, dikke poes, onbeperkt en voor altijd, oejoe :D

• 21 Januari 2010 - 08:51

Wim En Diny:

ten eerste nog van harte gefeliciteerd!!!
    Je hebt ons proberen te bellen, maar geen nummer achter gelaten om terug te bellen. Wij waren natuurlijk weer niet te bereiken, daarom hier mijn srilankanummer
    778778590. Mocht je nog tijd hebben dan horen we graag van je. Maar in ieder geval hopen we dat jullie genieten van ons favoriete land.
    dikke poes

• 22 Januari 2010 - 06:35

Cel:

ik wist t wel :-)
    Dave heeft zichzelf, en jou, weer overtroffen. (in de 2e instantie dan ;-))
    Zwemmen met dolfijnen en walvissen in de buurt..wauwie! Helemaal geweldig. Wat is het leven hier ineens saai..En wat vallen onze 4 dagen Rome met carnaval hierbij in t niet...
    Geniet ervan mopke, love you

• 22 Januari 2010 - 06:36

Cel:

o ja, en anders bedank je nog even voor de kaart! Super fijn zeg om die te mogen ontvangen van jullie. Een mooie glimlach op mn gezicht getoverd voor de hele dag. Thanx!
    kusss

• 23 Januari 2010 - 07:44

Bo:

joehoe!!!! Bedankt voor de gave kaart, leuk voor andre zijn feestgids later haha!! en bo vraagt waarom de kindertjes zo bruin zijn, de podde? de zon? leuk klusje voor je om uit te leggen als je terug bent!! Dikke poes van Bo en Andre

• 23 Januari 2010 - 17:30

Je Jeloerse Moepien:

23 jan 2010

Je zullen murregen toch maar Urrekers gaon praoten in Skri Lanka :D
    Ik veen ut zo leuk vor jelui.....(artjen)

Ik ew je voicemail ad, ik zat in ut Dok, kon gien tillefoon oppakken, sorry

Je kal komt ier zo om un bekkien, gaaf é?

Poes, LY

• 24 Januari 2010 - 07:05

Marian:

Bedankt voor jullie kaart.

Wat een gaaf verjaardagskado heb je van Dave gekregen.
    Babette vind het geweldig en verteld aan iedereen die het wil horen dat je een blauwe vinvis hebt gezien.

Vandaag de ontmoeting met Wim en Diny,geef ze maar een dikke knuffel namens ons.

Veel plezier

liefs(ook voor Dave natuurlijk) van oens

• 24 Januari 2010 - 13:37

Floortje:

Hoi lkkrding!!!
    Ik was ff op wintersport en vandaar de late felicitaites, maar wel zeker uit een goed hart!!!
    Lieve schat,hoop dat je een top dag had en geniet van je prachtige reis!!!
    Liefs en dikke poes

• 25 Januari 2010 - 10:18

Francisca:

Maandagochtend, 25 januari.

Bedankt voor de foto en de daarop geschreven woorden. Janny slaapt in blokken, jij schrijft in blokletters.

Je bent nu in Skri Lanka waar volgens Wim campagne wordt gevoerd voor een verkiezing. In Nederland worden op 3 maart gemeenteraadsverkiezingengehouden, de partij van Geert W. doet onder andere in Den Haag mee. Omdat de PvdA in Krimpen niet genoeg kandidaten had sta ik op eigen verzoek op een onverkiesbare vijftiende plaats. En nou maar hopen dat ik niet te veel voorkeurstemmen krijg, anders zit ik er voor vier jaar aan vast.

De winter is opnieuw begonnen, in het Noorden is hij nooit opgehouden. Straks begint het gezeik over de Elfstedentocht weer. Schaatsliefhebbers wachten dan op de drie heilige woorden: It giet oan.

Genoeg voor deze keer; lieve groeten en een bijbehorende dikke poes.

• 26 Januari 2010 - 01:41

Je Moepien:

Lieve Ge,

Ik mis je, kan je niet ff bellen, want je slapen!
    Pas je goed op?

Liefs....X

• 30 Januari 2010 - 23:49

Annette:

Geja....gefillisitiert met je papa!

ochai, ik zien net dat ik al te loat bin....nou ja, er zit toch teedsverskil tussen, dus we doen gewoen net as of.

groetjes van oens

• 31 Januari 2010 - 09:12

Tiny:

Nou Geja en Dave waar wij van dromen zien jullie en is het daar de gewoonste zaak van de wereld om die dieren te zien veel succes verder daar en de hartelijke groetjes uit Urk van Tiny

• 01 Februari 2010 - 04:44

Jannetjen:

Hai lekkere 1 februari

Hoe was de leeuwensafarie?
    Je bent toch wel in de jeep blijven zitten hé?
    Wat ging het smsen gisteren goed :D ik hoop ook dat je mijn laatste sms gekregen hebt, zo niet, hoor ik dat nog wel
    Nog 3 weken genieten van India, en dan op naar Nieuw Zeeland, wat zal Gay blij zijn jullie te zien
    Begrijp ik nu goed dat je weer in de Subway kan werken wanneer je weer naar Australie gaat?
    Dat zou super zijn!!!!
    Voor de rest is hier alles goed, een druk maar gezellig weekend gehad
    Nog twee verjaardagen van je kleine, nou ja klein ;) broertjes, en dan zomaar een hele maand thuis, whaa daar zie ik echt naar uit
    Van de week proberen we dat Skype gebeuren even uit, maar ik wil geen webcam, want je weet wat er dan gebeurd, Bo zou zeggen; Daor wor je leluk van.....
    De sneeuw en vorst zijn op hun retour, aldus Piet Paulusma, en nou maar hopen dat hij gelijk heeft
    Ik heb echt zomer kleding gekocht, dus ik ga voor mooi weer als je thuis bent, en die kleren kunnen zo weer mee naar Aussie
    Als jullie in Nieuw Zeeland komen ligt er bij Gay een verlaat verjaardagskadootje voor Dave en jou, en natuurlijk iets voor Gay :D
    Trouwens, hoe lijkt dat met die foto's?
    Ik wil nl ook wel een blauwe vinvis, tijgers, zwemmen met dolfijnen, wilde olifanten, en wat al niet meer zien, en natuurlijk foto's van jullie!!!

Wat goed is blijft, hou van je, onbeperkt X

• 03 Februari 2010 - 21:03

Willie:

wat vreselijke gaaf dat jie zon blauwe vinvis ezien ewen...in oe was dat dat jelui tussen de dolfijnen an ut zwimmen wazzen ?... wat gaaf in man ...wil ik ok hahaha...
    nou zal dan ers kieken, of je doar ok al fotos van ewen ....
    geniet maar lekker, in pas goed op jelui zelf
    dikke poes van mai

• 04 Februari 2010 - 13:41

Je Moe!!!!!:

Zit jie nou al baina 8 uur an ut bier drinken? ;)
    Of is ut wel un iele zwaore bevalling disse keer?

Poes

• 05 Februari 2010 - 22:03

Marian:

Gisterochtend vroeg een www eliezen.
    doar sting in dat ur een naaie blog ongerweg was.
    al 100x ekieken in 2 dagen......maar nog steeds niks.
    eaw je dat pilsien nou nog niet urs op?:wink:

x van oens