foto's!!!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Geja
19 September 2008 | Australië, Mount Magnet
Hier wat foto's van Mt Magnet en onze 'fantastische' tijd hier...
20 September 2008 - 07:13
Riekelt:
Leuk om te zien weer :-)
Maar je moet wel wat vaker in de pen gaan klimmen om spannende verhalen te schrijven hoor ;-) -
20 September 2008 - 07:53
Haunting:
Hey Geja,
Wat een leuke foto's!!
Leuk om te zien dat je je vermaakt. En zoals riekelt al zei: verhalen!!! :D
liefs Aren -
20 September 2008 - 12:40
Mir:
hahahaha, wat heb jij een goddelijke heren aan je bar hangen ;)dikke kus Mir -
20 September 2008 - 23:19
J J:
Haai lekkere schat,
Man wat een schattig huisje, helemaal na de barak van Sanne en Danica te hebben gezien op haar site
Kan nu begijpen dat ze vaak bij jou slapen
Het wordt ook tijd dat jullie binnenkort naar de oostkust gaan, ik zie bleke Australische smoeltjes ;)
Hier alles oké, vandaag (zaterdag 20 september) mijn tickets gekregen, ik vlieg op rare tijden, dus heb de nodige mails al verstuurd (boze smiley)
Vanmorgen naar Emmeloord om de laatste spullen te kopen, en een nieuwe bikini :D
Vanavond ben ik in Hoogeveen geweest, bij Willem en Diny, was erg gezellig
Willem is jarig geweest, 65 jaar geworden, zou je dus echt niet zeggen
Je papa is met Bo naar de ark van Noach geweest, die ligt in de urker haven
Jelle zit wel op je site te lezen, nu moet ik hem nog zover krijgen om wat te tikken, haha
Ik bel je zondag even want dat pakketje met kleren komt in Sydney vlak voor jullie vertrekken uit Mount Magnet
Oja, vanmorgen Jannelena uit de vis nog gesproken, wilde weten hoe het met je was, je site doorgegeven
Het is inmiddels kwart over één, ga nog even hyven, en de rest ;) en dan een etage hoger
Spreek je later vandaag, dikke poes, mis je
21 September 2008 - 12:33
Jelskie:
Hee, zus, leuke foto's, moet echt vaker gaan posten weet het :(
Zo te zien vermaak je je daarzelf flink goed, k'mis je wel erg, nog maar 2 en een half of 3 maanden, en dan weer thuis!
XXXXXXX kusjes
Jelle -
21 September 2008 - 12:52
Jannine:
Zoals iedereen al zegt: leuk om weer wat te zien! Gelukkig houd je moedertje ons goed op de hoogte via hyves :D
Je zit alweer op de helft van je reis onderhand? Gaat snel he...
En volgende keer weer ff een gave blog schrijven he?! ;-)
Groeten,
Jannine -
21 September 2008 - 19:20
Willem :
Ha die Ge:
Het zijn weer leuke foto's maar zitten jullie nou in een vliegtiugje of in zo'n ging met van die wieken.
He have fun for the time jou have bin der.
Gr Willem -
21 September 2008 - 21:22
Madbo:
Hey,
Poehee wat een verhalen en wat zijn er geweldige luchtfoto's bij....
Zo zie je dat het echt een heel groot landschap is! Geweldig!!!
Dikke Poes -
22 September 2008 - 14:18
Margreet:
leuke foto's, lekker weef :-) -
24 September 2008 - 05:49
Cel:
Fijn om weer een teken van leven te krijgen van je! Ziet er goed uit.:)
wanneer gaan jullie weer terug de beschaving in??
Appie was hier het afgelopen weekend. Erg gezellig gehad. Breda Beats geweest, je weet wel, waar wij vorig jaar ook uit ons dak zijn gegaan en blote konten hebben bekeken.;)
Dikke kus, love you, miss you! -
24 September 2008 - 15:10
Eunice Eut Urrek:
leuke fotos poppe!
26 September 2008 - 04:13
Je Moepien:
Wat lees ik nou bij Sanne?
Blijven jullie nog 3 of 4 weken in Mount Magnet?
Hebben jullie opslag gekregen? :D
Het is bijna oktober, je hebt dan nog 2 maanden om feest te vieren aan de oostkust, dus doen!!!
Als je je pakketje krijgt, laat je mij dat even weten?
Ik sms of bel je maandag over je weet wel
Mis je, kus -
29 September 2008 - 08:53
Madbo:
Moepien dut wel geheimzinnig over pakketjes in je weet welletjes hahaha, Geniet dr van ouwe lekkere, trouwes mit knofje (beeb)got ok alles goed!
5 poesen vanof de bank in de serre.... -
30 September 2008 - 10:31
Francisca.:
Op de valreep van de maand september nog even een reactie.
Foto's zonder jouw verhaal zijn als een kroeg zonder drank.
't Manvolk is zo te zien wel aardig, is dat geen reden om te blijven? Ach nee, dat kun je Jannie niet aandoen. Op Urk ben je straks weer een viswijf, da's ook niet alles. Denk er over na.
Ik zag bij Gall en Gall wijn uit Autralië, niet te zuipen!
So long. -
30 September 2008 - 12:16
Luna:
ik eaw maar ien vraag,
zou je een pak van dat vocht mie willen niemen?
goan we een daggien nor krimpen om um op te drinken :D -
01 Oktober 2008 - 03:10
Anne :D:
Vandaag is het zover :D
Ik ga lekker een weekje naar Turkije, ik bel je
Hou van je
01 Oktober 2008 - 14:50
Judith:
Lieverd, wat baalde ik toen ik gisteravond op school zag dat je gebeld had en wat was het heerlijk om je stem te horen. Schat ik mis je, maar dat is geen nieuws meer onderhand :-)) -
02 Oktober 2008 - 13:37
Ruch:
Dag schat,
Ben blij om te zien dat je niet zo vaak iets laat horen, dan hoef ik mij ook minder schuldig te voelen. Wel super om weer even wat van je te zien.. Ziet er weer gaaf uit hoor!! Ik mail je nog wel even.. KUS, love u