foto's foto's foto's!!!! - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Geja Urk - WaarBenJij.nu foto's foto's foto's!!!! - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Geja Urk - WaarBenJij.nu

foto's foto's foto's!!!!

Blijf op de hoogte en volg Geja

17 April 2009 | Nieuw Zeeland, Wellington

heee!!

Hier zijn nog een zooitje foto's die bij het vorige bericht horen, plus nog een paar uit cairns. Ik heb de meeste NZ foto's niet genoemd, maar alle foto's die niet 'cairns' heten zijn NZ foto's. Dus...

Dikke poes

• 17 April 2009 - 01:22

Geja Van Urk:

en als jullie je afvragen wat de verkleedpartijtjes inhouden: Dat zijn de spullen die we met de bus kregen en we dragen ze overal. Mensen denken dat we A. dronken of B. ontsnapten uit een psychiatrische afdeling zijn....

• 17 April 2009 - 01:45

Geja Van Urk:

Ook wat nieuwe video's gedownload!!!!

• 17 April 2009 - 06:35

Francisca:

Terwijl ik alles zit te bekijken denk ik: Wat zal dat mens straks moeten afkicken. Het IJsselmeer in plaats van de eindeloze zee. Nieuwe haring in plaats van joekels van vissen. Siroop in plaats van spuiten en slikken. Regen in plaats van zon. Korte samenvatting, zwaar klote!
    Lieve meid, dit is mijn laatste reactie, ik zal je niet langer lastigvallen. Je ouders, familie en vrienden zullen watertandend naar je reisverhalen luisteren en de foto's/video's kijken. Urkers onder elkaar, ook dat heeft z'n charme.

Bedankt dat ik mocht meegenieten.

• 17 April 2009 - 06:44

Janny:

Niet te geloven.....
    En die vis is echt vreselijk groot!!!!
    Ik vind de surf foto's er goed uitzien, ook al bakte je er niks van, er op liggen ging je goed af :D
    Ik kan op de foto's zien dat je het super naar je zin hebt, je straalt van geluk
    Jullie laatste vier weken zijn ingegaan, dus geniet nog volop
    Hou van je, kus voor jullie allebei X

• 17 April 2009 - 07:29

Alice:

Geweldige foto's, ik zie dat Dave goed kan fileren, het is zowat een Urker. Geniet nog van je laatste weekjes. Nou maar wachten op de Koninginneloterij. Alleen die insecten ben ik niet zo weg van.
    Dikke poes,
    Alice

• 17 April 2009 - 08:25

San:

Dat slapen-in-busje ziet er flex uit, missy. Moet je wel goeie vering hebben :-) ouwe pompertt. Krijg Mir denk ik nooit zover :-(.
    kuzzies!

• 17 April 2009 - 10:02

Eunice:

hee geja, nieuw zeeland zigt er ok super mooi eut idd!! gaaf hoor! geniet er nog maar ff van

x

• 17 April 2009 - 20:35

Jannine:

Ongelofelijk gave foto's weer.... Ik blijf jaloers!

xxx

• 18 April 2009 - 08:45

Annette:

Woehaaaa, die pruiken!!!!
    Ik had laatst een feestje, en daar had iemand, die jij ook goed kent, zo'n pruik op, ik heb gegierd van het lachen!!!!!
    Maar dat verhaal hoor je wel als je thuis bent, haha.

Geniet van je laatste weekjes, het gaat nu snel hoor!

groetjes, Annette

p.s. op mijn hyves staan een paar foto's van Nina, haar moeder en oma, kijk maar eens, als je zin hebt

• 18 April 2009 - 13:35

Judith:

wat een super mooie foto's. Ik kan me je reistip erg goed voorstellen!
    Geniet nog even, want volgens mij is de tijd nog nooit zo snel gegaan als dit jaar bij jou.

Dikke kus en knuffels

• 19 April 2009 - 09:45

Sanne:

he G
    dat busje ziet er echt fantastisch uit!nz ook trouwens.
    Ik ben nu op t vliegveld, op weg naar bangkok. Jammer dat uje weer onbereikbaar bent...Vast weer ergens aan t hiken...laat t danica maar niet horen.
    xx

• 19 April 2009 - 22:17

Marian:

man man...ut ziever lopt mun in mun waffel as ik nor de foto's kiek.
    geweldig!!!

geniet ur nog ff van en dan eerst wier ff de cultuurshock mie maken op urrek

X

Wim en Marian

• 20 April 2009 - 05:26

Cel:

Lieve ge,

weer heerlijk om te lezen en super om te zien!Die bus van jullie!hahaha cool zeg. Heb je wel zin om terug te komen? En je Kiwi daar achter te moeten laten?? Ik kan iig niet wachten je weer live te zien:)
    Geniet nog van de korte tijd die je hebt. Het ziet er schitterend uit!

Dikke kus, love you Cel

• 21 April 2009 - 08:43

Ha Gé,

We hebben dat hele mooie huis gekocht!! 28 augustus is de overdracht.
    Geniet nog van je laatste heerlijke weken.

Dikke kus

• 23 April 2009 - 15:41

Janny:

Geertruida,

De zonen van Steven en Margreet heten Jurre en Hidde, je had dus gelijk met je friese namen
    Eunice is op kraamvisite in het Ziekenhuis, zodra ik wat meer weet, tik ik het hier wel, aangezien ons sms verkeer in China blijft steken
    Ik hou van je, heb heerlijk genoten van het bellen vandaag, poes

23 april

• 23 April 2009 - 17:44

Papa:

Het grote aftellen!
    Het grote aftellen is begonnen,maar de gote vraag bij deze rijst dan gelijk wat moet ik gaan aftellen om maar bij mij zelf te blijven?
    De 1814400 seconden?
    of de 30240 minuten?
    of de 504 uur?
    of de 45 bellen bij kolf van de pauzes?
    of de 16 keer brood smeren voor kolf?
    of de 8 keer fitness?
    of de 3 keer boodshappen?
    Ik weet niet wat het makkelijkst is, maar ik weet wel welke ik ook pak, het kan mij niet snel genoeg gaan!
    Ik weet dat je het geweldig gehad hebt maar ik vind het nu welletjes!
    Ik wil gewoon m"n moatjen even weer in huis hebben!!!
    Tot schiphol lekkere xxxxxxxxxxxxxxx

• 24 April 2009 - 09:16

Eunice:

ha geja.. nog een paor weken en dan spreken we ekanger in real life...

eaw ik zin an..

de babys van margreet binnen arrug mooi en zien er goet eut, niks niet klein en skril zoas soms twielingen binnen, maar gewoen hollands welvaren , ruim zes poend... en ze reuken zo lekker dan he... mit margreet got ut ok goed hoor!

nou nog ff genieten en dan wier urk aan de zee, ole ole!

• 24 April 2009 - 21:12

Willy:

Lekkere geja

Wat een prachtige fotos ...
    In dat je zo un vis durven opeten ...
    nou nou , das wel grensverleggend hahaha
    super om te lezen allemoal ,

Je binnen vrij opevoed , maar zo vrij was nou ok wier de bedoelege schat
    kom nou maar wier omme , want je teed is omme ...
    we binnen anwinnug ..
    een dikke poes van mai ...ok ff an die spetter van je .
    gezellig wiekend doarro ..

• 02 Mei 2009 - 13:16

Hee Draak:

Vandaag over twee weken ben je lekker thuis :D

Hou van je, onbeperkt, poes ...

• 03 Mei 2009 - 12:07

Hee Aap:

Ik heb vanmorgen je klerenkast even nagelopen, je hebt alleen nog (zomer) broeken/rokjes nodig, voor de rest heb ik alles aangevuld
    En nu maar hopen dat je het leuk vindt, vast wel ;)

Kus

• 04 Mei 2009 - 07:46

Alice:

Zitten wij over twee weken aan een biertje? Geniet nog van je laatste 2 weken. Zie je gauw.
    Dikke poes

• 04 Mei 2009 - 08:10

Cel:

Ge...het duurt nu echt niet lang meer!zit te stuiteren op mn stoel, kan niet meer wachten.

Hou van je ,dikke kus

• 07 Mei 2009 - 21:31

Ha lieverd,

Nog maar een paar dagen en dan mogen we je begroeten. Heerlijk!!

We zijn het afgelopen jaar zo vrij geweest om kaartjes voor het concert van Guus Meeuwis te kopen en hebben bedacht dat jij ook wel mee wil. Het is op zaterdag 6 juni in Heerenveen. Lijkt je dat wat. Het lijkt ons (Marieke, Johanna, Koen en nog meer mensen die ik zo even niet kan bedenken) een erg goed idee. En je weet het: ik heb in Leeuwarden altijd een bed voor je klaar staan.
    Alvast een hele goede terugreis en het zal hier wel even wennen worden.
    Dikke kus en tot volgende week :-)

• 10 Mei 2009 - 01:29

Moeder(dag):

Liefste meissien,

In het afgelopen jaar hebben we alles gevierd zonder jou, vandaag 10 mei is het moederdag, en ook hier ben je niet bij
    Maar over 6 dagen gaan we alle feesten samen vieren in de tijd dat je thuis bent
    Maak me blij, schrijf wat, en mss nieuwe foto's?
    Love you always, tot zaterdag X