Oké dan......
Blijf op de hoogte en volg Geja
24 December 2009 | India, New Delhi
Oké, even een kort weblogje dan want de lange is nog steeds 'onder constructie'
We zijn nu in Alleppy, in de provincie Kerala, aan de zuidkust van India. Het is hier onmenselijk warm, we zweten ons de hele dag de kelere en staan 10 keer per dag onder de douche (als dat mogelijk is). We reizen met twee van Dave's beste vrienden uit NZ: Greg en Emma. Zij hebben maar een korte vakantie wat betekent dat we een druk schema hebben met een hoop gereis tussen verschillende lokaties. En reizen is hier meestal 10+ uur in een trein (meer over de treinen in India in mijn volgende weblog). India is tot nu toe fantastisch, nog veel beter dan Nepal. Als ik begin te vertellen wat we hier allemaal meemaken dan ben ik binnen no time 3 uur verder dus daar moeten julie nog maar even op wachten. We gaan voor kerst naar een hutje op een of ander strand, bijkomen vab de gekte van India, dus daar kan ik mooi mijn weblog af tkken en dan komt het na kerst (en voor oud en nieuw) op het net, beloofd!
Onze plannen zover zijn: 1 januari vliegen we naar de Andaman eilanden (een eilanden groep ten zuidoosten van India) blijven daar tot 10 januari, en dan vliegen we 11 januari naar Sri Lanka waar we 2 weken denken te blijven. Daarna terug naar India om in het noorden rond te reizen en dan rond 23 februari vliegen we naar kiwiland waar we ws een maand blijven, voordat ik terug vlieg naar Nederland.
Maar voor nu: Voor al mijn geliefden en vrienden (en geliefde vrienden ;)) Een fijne witte en koude kerst toegewenst, neem er één op mij!
Oja, papa, lees net je reactie van een paar dagen geleden en raad eens welke film ik gister heb gezien? (voor het eerst in mijn leven...) FIRST BLOOD!! Dat is toevallig he?
Oja, in mijn vogende log ga ik ook even persoonijk op jullie reacties in, want die waren weer genieten deze keer!
ppppppsssssss Oal, mijn emailadres is gejavu@hotmail.com, zou jij mij julie emailadres even willen mailen???
24 December 2009 - 05:14
Geja Van Urk:
oja, meet ps'jes:
Foto's komen er ook aan, we hebben al een geschikte sie gevonden, maar zijn ze nog aan het selecteren (we hebben namelijk ongeveer 120000 foto's inmiddels....)
- kan iemand mij de site van Elly geven?? Ik ben benieuw hoe het met haar gaat! -
24 December 2009 - 05:44
Cel:
YES!!!eindelijk weer n teken van leven!
En moets je zien hoe makkelijk ik je familie mee heb weten te nemen in mijn plan..whoeahahahahahahhahahaha!!!Laat die geheim agent genaamd R maar eens de rimboe inkruipen, eens zien hoe lang het nog duurt voor er foto's opstaan! ;)
Maareh mijn mailadres hoef ik je toch niet te sturen? Heb je vorige week gemaild, dus die van mij heb je :)
Geniet van jullie kerst en o&n daar, love you,
dikke kus van mij -
24 December 2009 - 06:04
Geja Urk:
Cel! check je mail! -
24 December 2009 - 06:11
Janny:
Lekkere,
Eindelijk!!!! :)
Het emailadres van Oal staat in de mail die ik je gestuurd heb.....
Dikke poes
ellybrands.waarbenjij.nu -
24 December 2009 - 06:38
Ps Janny:
Heb je de foto's ook nog gekregen die ik je gestuurd heb?
Niet meer klagen hoe warm het bij jullie is.... hier draait de cv overuren ;) -
24 December 2009 - 10:38
Wim En Diny:
Vanaf 12 januari zitten wij dus niet zo ver van het vliegveld. We hopen jullie te ontmoeten!!
Hotel Seashells te Negombo -
24 December 2009 - 12:34
Alice:
Lekker hoor een teken van leven net voor de kerst,blij dat alles goed met jullie gaat en dat jullie genieten. Ik wens jullie ook fijne dagen toe,geniet ervan.
Dikke poes,
Alice -
24 December 2009 - 12:35
Sanne:
een fijne koude kerst toegewenst, vanaf een paradijs...lekker ben jij. wrijf eht er maar in!
tut -
24 December 2009 - 14:19
Jannine:
Oh je leeft toch nog...!!! Lekker om te lezen dat je al veel gedaan hebt en veel gezien. En drukke plannen voor de komende tijd ook! De bakrekening alweer leeg of gaat het nog? :D Geniet er maar lekker van! En ook voor jou: een fijne warme zweterige kerst gewenst!
Groetjes vanuit een wit sprookjesachtig :P Urk!(of inmiddels bruine prut..)
Jannine -
24 December 2009 - 14:21
Jannine:
Euhhh, bakrekening = bankrekening
(op zn Urkers??) -
24 December 2009 - 16:10
Madbo:
Aha, weer op het strand met Kerst...
Vorig jaar ook al, hahaha
Voor jullie ook heel fijne feestdagen!
En kiek je wel un bietjun eut vor al die zaandwuppers!
Poes, Madbo -
24 December 2009 - 16:33
Gerrit Barends:
Man man, genieten geblazen daar. En wat een reisschema zeg!
Hier f*cking koud, dus niet meer klagen over warmte:D
X -
24 December 2009 - 18:47
Oal:
Hoi Muis,
meen e mail adres is
wim.kramer@home.nl
Vergeet de punt niet angers kreeg je ur een puntoofd van. Et zou wat wezen om in Sri Lanka nog ff Urkers te kunen krozen.
Oens adres is hotel Seashells in Negombo.ik zien net dat Diny dat ur ok al op ezet et, nou dan kan et niet maar mis gaon. Et legt een km of viere beuten Negombo. Dan niem je ff een tuktuk of de busse (lekker goedkoop)
Nou ik kap ur mie, ik wins jelui een iele fijne kars in een 2010 with much love and harmony.
Een dikke poes!!
25 December 2009 - 11:27
Francisca Drijver:
Het is eerste kerstdag, de sneeuw begingt te smelten. Op de radio is het feest, ze draaien tot vervelends toe kerstmuziek.
Jij ligt met je luie reet op 't strand, terwijl hier de cv overuren maakt. Gloeiende, gloeiende!!!!!
Nee hoor, ik ben alleen maar jaloers.
Kerst 2009, even is het vrede op aarde, zondag - misschien morgen al - staan ze elkaar weer naar 't leven. "So this is Christmas and what have you done", song John Lennon. Dag schat, die vreemde uit Krimpen aan den IJssel houdt van je.
Graf te Blauwhuis
voor buurvrouw H. te G.
Hij rende weg, maar ontkwam niet,
en werd getroffen, en stierf, achttien jaar oud.
Een strijdbaar opschrift roept van alles,
maar uit een bruin geëmailleerd portret
kijkt een bedrukt en stil gezicht.
Een kind nog. Dag lieve jongen.
Gij, die koning zijt, dit en dat, wat niet al,
ja ja, kom er eens om,
Gij weet waarom het is, ik niet.
Dat Koninkrijk van U, weet U wel, wordt dat nog wat?
Gerard Reve.
26 December 2009 - 20:57
Aline:
uuuuhhhhh, Ge, was die gekte in India nou vor-tijdens-of noa juulie's bezoek......))))
Fijn om een teken van leven te lezen!Wat een contrast met die hitte van daar. HIer is het dooien wat de klok slaat inmiddels.
Grtz. ook namens Bram en nathan -
27 December 2009 - 02:38
Haai Lekker Maotjen :
Het is half 4, midden in de nacht (27 december 09)
Ik heb net op hyves met Ruchama gekrabbeld, ze heeft je mail niet gekregen
Ze komt as maandag terug in Nederland, ik ben een klein beetje jaloers ;)
Volgend jaar Kerst ben je lekker thuis, Mirjam had geen betere datum kunnen uit kiezen :D
Gisteren is Albert nog even geweest, was erg leuk, zoals altijd
Lukt het een beetje met de foto's te selecteren?
Ik baalde wel dat ons gesprek zo werd afgebroken, :( ik heb nog terug gebeld, zonder resultaat, maar van de week proberen we het gewoon opnieuw, en ander moeten we toch maar aan de skype, maar dan jank ik zo :cry:
Inmiddels zitten jullie weer eens in een natuurpark, en nog even dan gaan Greg en Emma hun eigen reis vervolgen
Ik wens jullie veel plezier op de Andeman eilanden
Love you always, dikke poes ook voor Kiwi Dave